Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Průběžná profesní praxe 2 (KHV / 2PRX2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHV / 2PRX2 - Průběžná profesní praxe 2, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.-13. Hospitace a výukové výstupy na vybraných základních školách, hodnocení výstupů, stanovení optimálních vyučovacích strategií.

Získané způsobilosti

1. Student zná problematiku školské hudební výchovy z hlediska hudebněpedagogického, hudebnědidaktického a hudebněpsychologického.2. Student aplikuje získané znalosti a dovednosti do konkrétního pedagogického výstupu.3. Student je schopen odborně naplánovat a zrealizovat výukovou jednotku s ohledem na aktuální hudebněpedagogické, hudebnědidatkické trendy. 4. Student kriticky hodnoté pedagogické výstupy všech zúčastněných.

Literatura

HAVELKOVÁ, K., CHLÁDKOVÁ, B. Didaktika HV. PdF MU Brno, 1995. Kolektiv autorů. Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání. Praha : VÚP, 2005. ISBN 80-87000-02-1.Učebnice Hv, metodické příručky, KAFOMET, notový materiál, partitury, CD a DVD s hudební problematikou. JENČKOVÁ, E. Hudba a pohyb ve škole. Hradec Králové, 2002. Tichá, A. Učíme děti zpívat. Praha: Portál, 2005. ISBN 80-7178-916-X.

Požadavky

Zápočet: aktivní účast (50 bodů)fundovaný pedagogický výstup, aktivní diskusní vstupy (50 bodů) 100-51 bodů - započteno50-0 bodů - nezapočteno

Garant

PhDr. Jiří Kusák, Ph.D.doc. Mgr. Jan Spisar, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Jiří Kusák, Ph.D.doc. Mgr. Jan Spisar, Ph.D.doc. PhDr. Veronika Ševčíková, Ph.D.