Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souvislá profesní praxe (KHV / 2PRX3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHV / 2PRX3 - Souvislá profesní praxe, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti realizují souvislou pedagogickou praxi na základních školách dle vlastního výběru pod vedením cvičných učitelů.

Získané způsobilosti

1. Student se orientuje v problematice výuky hudební výchovy na v konkrétním prostředí školské instituce.2. Student zná pedagogické, didaktické a psychologické postupy v oblasti hudební výchovy.3. Student aplikuje získané teoretické poznatky a praktické dovednosti v dané vyučovací jednotce.4. Student analyzuje vhodnost použitých metod a forem ve vlastní pedagogické činnosti.

Literatura

Kolektiv autorů. Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání. Praha : VÚP, 2005. ISBN 80-87000-02-1.HAVELKOVÁ, K., CHLÁDKOVÁ, B. Didaktika HV. PdF MU Brno, 1995. Holas, M. Hudební pedagogika. Praha: AMU, 2005. ISBN 80-7331-018-X.

Požadavky

Student předloží písemně zpracované přípravy na jednotlivé výukové jednotky a hodnocení cvičného učitele.100-51 bodů - započteno50-0 bodů - nezapočteno

Garant

PhDr. Jiří Kusák, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Jiří Kusák, Ph.D.