Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt - předmětové didaktiky (KHV / BOD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHV / BOD - Projekt - předmětové didaktiky, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

S předmětovým didaktikem studenti mohou konzultovat své otázky při dopracovávání závěrečné podoby pedagogického projektu. Mají možnost využít odborného vedení a odborné pomoci při řešení edukační části pedagogického projektu, a tak získat hlubší vhled do řešení pedagogického problému. Za odborného vedení uplatňují kompetence nabyté v oblastech předmětu, řeší i dílčí problémy, obhajují svá řešení, zdůvodňují, uplatňují osvojené komponenty kompetencí. Podmínkou je absolvování předmětu BPK1.

Získané způsobilosti

Aktivně se zapojuje do diskusí na konkrétní téma. Analyzuje jiným studentem předložený problém. Formuluje a prezentuje své návrhy řešení. Jednoznačně a jasně pojmenuje pedagogický problém v pedagogickém projektu. Dokáže formulovat otázku pro konkrétní pomoc oborového didaktika.

Literatura

Veškerá literatura z předmětů BPK1 a BPK2. Viz domluva s konzultantem.

Požadavky

Aktivně se účastnit seminářů. Jednoznačně a jasně pojmenovat problém v projektu, formulovat otázku pro konkrétní pomoc oborového didaktika.100-51 bodů započteno50-0 bodů nezapočteno

Garant

PhDr. Jiří Kusák, Ph.D.