Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Filozofie a estetika (KHV / FILES)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHV / FILES - Filozofie a estetika, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Literatura

GILBERTOVÁ, K.E.-KUHN, H. Dějiny estetiky. Praha: Odeon, 1965. WELSCH, W. Estetické myslenie. Bratislava: Archa, 1993. Volek, J. Hudební struktura jako znak a hudba jako znakový systém. Opus musicum , roč.1981, č. 5 a 6. ECO, U.- RORTY, R.-CULLER, J.-BROOKE-ROSEOVÁ, CH. Interpretácia a nadinterpretácia. Bratislava: Archa, 1995. On-line katalogy knihoven. Morpurgo-Tagliabue, Q. Současná estetika. Praha : Odeon, 1985. MUKAŘOVSKÝ, J. Studie z estetiky. Praha: Odeon, 1996. JŮZL, M.-PROKOP, D. Úvod do estetiky. Praha, Panorama, 1989. Anzenbacher, A. Úvod do filosofie. Praha: SNP, 1990.

Požadavky

Předložení písemné práce v rozsahu cca 10 normovaných stran na téma, které má spojitost s problematikou disertace a analyzuje některý její filozofický anebo estetický aspekt.

Garant

prof. PhDr. Zdeňka Kalnická, CSc.