Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Multimédia (KIK / 3MULT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIK / 3MULT - Multimédia, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Co jsou to multimédia, historie využití multimédií.- Výukové programy, výukové objekty.- Strukturované a modulární výukové objekty.- Specifikace multimediálního projektu.- Analýza problému, analýza potřeb.- Tvorba multimediálního projektu - specifikace projektu, volba autorského prostředku.- Návrh multimediálního projektu.- Vývoj aplikace, tvorba multimediálních objektů.- Implementace, distribuce, marketing.- Evaluace multimediálního projektu.Základní výukové texty, zadání úkolů a další požadavky na studenta jsou aktualizovány pro daný akademický rok vždy v rámci e-learningového kurzu LMS Moodle Ostravské univerzity. Tento systém je dosažitelný z internetu z adresy http://moodle.osu.cz. Do tohoto systému také studenti vkládají svá řešení korespondenčních úkolů a obdrží v něm taktéž hodnocení od vyučujícího.

Získané způsobilosti

Student získá:- znalost teoretických základů potřebných pro práci s multimédii,- znalost používaných moderních multimediálních formátů,- znalost práce s aplikacemi pro tvorbu multimediálních projektů,- dovednost vytvářet multimediální projekty,- dovednost užívat multimediální prvky jako zvuk, video, grafiku, animace,- schopnost analyzovat problém a realizovat tvorbu audio projektu,

Literatura

KOSTOLÁNYOVÁ, K. Multimédia. 2013. KAPOUNOVÁ, J., KOSTOLÁNYOVÁ, K., NAGYOVÁ, I. Multimédia v práci učitele. Ostrava : Ostravská univerzita, 2004. ISBN 80-7042-366-8.Oujezdský, A. Audiovizuální prostředky 1. Ostrava: Ostravská univerzita, 2013. Oujezdský, A. Tvorba a zpracování digitální fotografie. Ostrava: Ostravská univerzita v Ostravě, 2013. Oujezdský, A. Základy tvorby videoprogramů. Ostrava, 2013. Oujezdsky, A. Zvuk a počítač. Ostrava: Ostravská univerzita, 2013.

Požadavky

- docházka a aktivní práce ve výuce- pravidelná domácí příprava na výuku - příprava projektů- návrh multimediálního projektu- tvorba zadaných úkolů v rámci týmu- kompletace a finalizace multimediálního projektu- prezentace projektu- samostudium

Garant

Ing. Aleš Oujezdský, Ph.D.

Vyučující

Ing. Aleš Oujezdský, Ph.D.Ing. Aleš Oujezdský, Ph.D.