Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Interaktivní technologie (KIK / FKITT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIK / FKITT - Interaktivní technologie, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Multimédia.Práce s interaktivní tabulí.Interaktivní prezentace.Interaktivní výukové aplikace - návrh a tvorba.Klikací mapy.Encyklopedie.Využití interaktivní tabule při vyhledávání informací na internetu.

Získané způsobilosti

Student získá:- znalosti v oblasti možností a využití interaktivních tabulí,- znalosti základních principů návrhu a tvorby interaktivních aplikací,- dovednosti práce a prezentace s pomocí interaktivní tabule,- dovednost vytvářet interaktivní výukové aplikace,- schopnost analyzovat potřeby výuky a prakticky využívat interaktivní tabuli ve výuce.

Literatura

KAPOUNOVÁ, J., KOSTOLÁNYOVÁ, K., NAGYOVÁ, I. Multimédia v práci učitele. Ostrava: Ostravská univerzita, 2004. KAPOUNOVÁ, J., PAVLÍČEK, J. Počítače ve výuce a učení. Ostrava: Ostravská univerzita, 2003. ISBN 80-7042-265-3.CZECZOTKOVÁ, B. Interaktivní tabule ve výuce I. Ostrava: Ostravská univerzita v Ostravě, 2013.

Požadavky

- bezchybně vyřešené všechny zadané úkoly- prezentace za pomoci interaktivní tabule- aktivní účast na tutoriálech

Garant

Mgr. Tatiana Prextová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Tatiana Prextová, Ph.D.Mgr. Tatiana Prextová, Ph.D.