Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Interaktivní tabule ve výuce 2 (KIK / ITAB2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIK / ITAB2 - Interaktivní tabule ve výuce 2, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Taxonomie vzdělávacích cílů2. Učební pomůcky, galerie učebních pomůcek obsažených v software i-tabule3. Třídění učebních pomůcek podle taxonomie vzdělávacích cílů4. Vyučovací metody pro práci s i-tabulí5. Organizační formy práce s i-tabulí6. Vhodná volba zadání úloh, dialogy7. Vytvoření vlastní databáze učebních pomůcek roztříděných z galerie software i-tabule

Získané způsobilosti

Studenti se naučí třídit flash učební pomůcky obsažené v galeriích i-tabulí a vhodně je zařazovat do jednotlivých fází vyučovacího procesu. Budou umět vhodně volit vyučovací metody pro práci s i-tabulí i organizační formy. Budou sestavovat vhodně zadání úloh tak, aby vedly k dialogům mezi žáky a mezi učitelem a žáky. Vytvoří si vlastní databázi třídění učebních pomůcek, které jsou obsaženy v galeriích i-tabule a upraví si je podle potřeb.

Literatura

SKALKOVÁ, J. Obecná didaktika. Praha, 1999. ISBN 80-85866-33-I.CZECZOTKOVÁ, B. Interaktivní tabule ve výuce I. Ostrava: Ostravská univerzita v Ostravě, 2013.

Požadavky

Vytvoření vlastní databáze učebních pomůcek roztříděných z galerie software i-tabule a jejich úprava pro výuku vlastního předmětu.Vypracování interaktivní didaktické pomůcky do výuky (podle zadání) - max 80 bodů, min 31 bodůPrezentace interaktivní didaktické pomůcky - 20 bodů100 - 51 bodů - započtěno50 - 0 bodů - nezapočteno

Garant

Mgr. Blanka Czeczotková

Vyučující

Mgr. Blanka Czeczotkovádoc. Ing. Kateřina Kostolányová, Ph.D.