Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souvislá profesní praxe (KMD / 2PRX3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMD / 2PRX3 - Souvislá profesní praxe, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přehled činností:1. Úvod do praxe vedoucím učitelem.2. Plánování, příprava a vedení bloku výukových hodin matematiky na ZŠ po dobu 5 týdnů.3. Práce s pedagogickou dokumentací.4. Získávání didaktických dovedností:- motivace žáků- organizace různých forem výuky- volba vhodných metod výuky- využití materiálně didaktických pomůcek ve výuce- diagnostika a hodnocení získaných schopností a dovedností žáků

Získané způsobilosti

Student:- umí navrhnout vyučovací hodinu a rozvrhnout její etapy;- rozvíjí schopnost plánování výuky na delší období (pololetí, rok, apod.);- orientuje se v dokumentaci týkající se výukových procesů;- dokáže využívat odborné terminologie oboru matematiky;- rozvíjí kompetence pedagogicko-organizační;- rozvíjí kompetence didaktické a psychodidaktické;- rozvíjí kompetence sociálně-komunikativní;- rozvíjí kompetence diagnostické a intervenční;- rozvíjí kempetence profesní a osobnostní kultivace.

Požadavky

Splnění stanovených úkolů souvislé profesní praxe dle zadání vyučujícího. Zpracování pedagogické dokumentace.

Garant

RNDr. Radek Krpec, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Radek Krpec, Ph.D.