Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět SZZ - Matematika s didaktikou (KMD / 2SZM2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMD / 2SZM2 - SZZ - Matematika s didaktikou, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Okruhy ke SZZ viz dokument Obsah a rozsah státní závěrečné zkoušky.

Získané způsobilosti

Student prokáže, že je šíří i kvalitou získaných poznatků, dovedností a kompetencí odborně připraven pro pedagogickou praxi.

Literatura

Květoň,P. Kapitoly z didaktiky matematiky III. skripta PF, Ostrava, 1990. Blažek, J. a kol. Algebra a teoretická aritmetika I a II. SPN Praha, 1983. SKULA, L. Algebra a teoretická aritmetika III. Květoň,P. Cvičení z didaktiky matematiky. skripta OU, Ostrava, 2000. Holme, A. Geometry: Our Cultural Heritage. Springer-Verlag Berlin, 1995. ISBN 3-540-41949-7.Květoň,P. Kapitoly z didaktiky matematiky I. skripta PF, Ostrava, 1990. Květoň,P. Kapitoly z didaktiky matematiky II. skripta PF, Ostrava, 1986. Burian, K. Kapitoly z geometrie I, II. PřF OU Ostrava, 1996. Kučinová, E., Květoň, P., Pisklák, B. Pedagogická praxe v matematice. Ostrava, 2001. ISBN 80-7042-190-8.

Požadavky

V průběhu státní závěrečné zkoušky, která obsahuje složky algebry, geometrie a didaktickou, má student prokázat základní orientaci v terminologii oboru včetně vhodné didaktické aplikace.

Garant

doc. RNDr. Pavel Květoň, CSc.