Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika elementární matematiky (KMD / MDEM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMD / MDEM - Didaktika elementární matematiky, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

(1) poznej tvary, roztřiď tvary, slož obrázek podle pokynů, slož obrázek podle předlohy, nakresli obrázek jen z tvarů, postav stavbu podle předlohy, postav stavbu podle pokynů,(2) mozaika, stavebnice, origami, tangam, puzzle,(3) navlékací korálky, provlékací šňůrky,(4) mikádo,(5) labyrint rovinný, labyrint 3D,(6) plastelína, modurit,(7) barevné papíry na vystřihování a nalepování,(8) kreslení, vybarvování, dokreslování,(9) obrázky na rozlišování objektu a pozadí.

Získané způsobilosti

Vedení přípravy předškolních dětí k zápisu do MŠ a vstup do školní matematiky

Literatura

Bednářová, J., Šmardová, V. Co by mělo umět dítě před vstupem do školy. BEDNÁŘOVÁ, J., ŠMARDOVÁ, V. Diagnostika dítěte předškolního věku - Co by dítě mělo umět ve věku od 3 do 6 let. Brno : Computer Press, 2008. ISBN 978-80-251-1829-0.Bednářová, J. Počítání soba Boba 1, 2, 3 - Cvičení pro rozvoj matematických schopností a logického myšlení.

Požadavky

Podmínkou pro udělení zápočtu je 1) účast v prezenční výuce min. 50% (0 - 75 bodů)2) vypracování zadaných seminárních prací (0 - 25 bodů)Zápočet je hodnocen takto:0 - 50 bodů nesplnil51 - 100 bodů splnil

Vyučující

RNDr. Renáta Zemanová, Ph.D.