Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Environmentální vzděl. a vých. - exkurze (KPA / BEEX)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPA / BEEX - Environmentální vzděl. a vých. - exkurze, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Jednotlivé exkurze v terénu, převážně hory, naučné stezky - Beskydy, Těšínsko, Ostravsko.Přesná místa exkurzí obdrží studenti v dostatečném předstihu na studentský email.Poznávání české přírody, určování běžných rostlin a živočichů, aplikace teoretických vědomostí, hry v přírodě.Exkurze v termínech 5.6., 12.6.Rozdělení do skupin během semestru přes studentský email.

Získané způsobilosti

" umí naplánovat a zrealizovat vycházku do přírody" prakticky ovládá základní práci s mapou" určuje běžné druhy rostlin a živočichů" umí vypracovat zprávu z exkurze" dokáže si vést jednoduchý záznam v průběhu exkurze" orientuje se v informačních zdrojích (internet, literatura) o možnostech turistiky v regionu" dovede připravit a zrealizovat 1 didaktickou hru v přírodě

Literatura

By agreement with the teacher.

Požadavky

Účast na exkurzích.Předložení terénního deníku z exkurzí.

Garant

Mgr. Ondřej Šimik, PhD.

Vyučující

Mgr. Ondřej Šimik, PhD.