Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogika - seminář ke SZZ (KPA / BSSZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPA / BSSZ - Pedagogika - seminář ke SZZ, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti jsou připravování ke státní závěrečné zkoušce. Student před skupinou ostatních studentů obhajuje svá řešení pedagogického problému prostřednictvím edukační části pedagogického projektu, reaguje na otázky. V návaznosti na osvojenou problematiku edukace dítěte v preprimárním věku podle zadaných okruhů otázek ke státním závěrečným zkouškám svá řešení zdůvodňuje. Má zpětnou vazbu pro poslední možnost dopracování sporných otázek celého pedagogického projektu a k odstranění studijních nedostatků v jednotlivých okruzích tak, aby byl dostatečně připraven pro závěrečnou bakalářskou zkoušku. Podmínkou je absolvování předmětu BRPP.

Získané způsobilosti

Přiměřeně odborně posoudí výsledek svého pedagogického projektování v propojení s osvojenou teorií ke státní závěrečné zkoušce se zřetelem na preprimární vzdělávání.

Literatura

see individual agreement with the teacher.

Požadavky

Aktivní účast v seminářích (50b).Podmínka: povinná účast 2x - (celkem 14b), za každou neúčast ze zbytku výuky v semestru (- 6 b)Přiměřená odborná úroveň posouzení výsledku pedagogického projektu v propojení s osvojenou teorií ke státní závěrečné zkoušce se zřetelem na preprimární vzdělávání:Prezentace přípravy (20b) a realizace řešení diagnostikovaného, formulovaného pedagogického problému prostřednictvím edukační části pedagogického projektu v pedagogické praxi (10b), reflexe, sebereflexe řešení (20b).Započteno: 51 - 100 bodůnezapočteno: 0 - 50 bodů

Garant

doc. PaedDr. Radmila Burkovičová, Ph.D.