Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Celoživotní vzdělávání - ukončení (KPA / CZVU)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPA / CZVU - Celoživotní vzdělávání - ukončení, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

viz náplň jednotlivých povinných předmětů skupiny A studijního plánu 1. a 2. ročníku studijního oboru bakalářského stupně vzdělávání Učitelství pro mateřské školy, kombinované formy, řádného typu studia

Získané způsobilosti

Studující získal znalosti intelektuální i praktické v rozsahu obsahu studovaných předmětů v 1. a ve 2. ročníku studijního oboru Učitelství pro MŠ, bakalářského stupně vzdělávání.

Literatura

viz literatura jednotlivých povinných předmětů skupiny A studijního plánu 1. a 2. ročníku studijního oboru bakalářského stupně vzdělávání Učitelství pro mateřské školy, kombinované formy, řádného typu studia.

Požadavky

viz požadavky ke splnění v jednotlivých povinných předmětech skupiny A studijního plánu 1. a 2. ročníku studijního oboru bakalářského stupně vzdělávání Učitelství pro mateřské školy, kombinované formy, řádného typu studia.Úspěšně vypracovaný test z dosavadního učiva předmětů MSPG1, MSPG2, MSSVP.

Garant

doc. PaedDr. Radmila Burkovičová, Ph.D.