Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k diplomové práci 2 (KPA / DIPM2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPA / DIPM2 - Seminář k diplomové práci 2, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student odevzdá k zápočtu praktickou část diplomové práce v druhé fázi zpracování.Zpracuje analýzu a interpretaci výsledků výzkumu a předběžné závěry do 15.prosince daného kalendářního roku.

Získané způsobilosti

- dokáže provádět pedagogický výzkum - umí zpracovat získaná data zvolenou metodou (kvalitativní, kvantitaitvní)- umí dané téma reflektovat v praxi, zpracuje praktickou část práce- dokáže odborně hovořit o tématu kvalifikační práce- dokáže odpovědět na výzkumné otázky kvalifikační práce- je schopen komplexně napsat kvalifikační práci dle závaázných pokynů

Literatura

MAŇÁK, J. - ŠVEC, V.:. Cesty pedagogického výzkumu. Brno, 2004. UMBERTO, E. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc: Votobia, 1997. PRŮCHA, J. Pedagogický výzkum. Uvedení do teorie a praxe. Praha : Karolinum, 1995. ISBN 80-7184-132-3.HENDL, J. Úvod do kvalitativního výzkumu. 1. vyd. Praha: Karolinum, 1997. ISBN 80-7184-637-6.GAVORA, P. Úvod do pedagogického výzkumu. Brno: Paido, 2000. ISBN 80-85931-79-6.STRAUSS, A. CORBINOVÁ, J. Základy kvalitativního výzkumu: postupy a techniky metody zakotvené teorie. 1. vyd. Boskovice: Albert, 1999. ISBN 80-85834-60-X.

Požadavky

- dopracování finální podoby teoretické části DP- realizace výzkumného šetření- konzultace zásad a kritérií pro analýzu a interpretaci výzkumných dat- příprava závěrů výzkumného šetření, jejich diskuse- formální úpravy rukopisu (po zpětné vazbě) leden-březen- odevzdání svázané publikace v dubnu daného kalendářního roku