Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Průběžná profesní praxe 1 (KPE / 2PRX1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / 2PRX1 - Průběžná profesní praxe 1, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti absolvují podle časového plánu průběžnou pedagogickou praxi ve stanovených základních školách, absolvují náslechy a pedagogické výstupy podle časového plánu a pokynů oborového didaktika, následně provádějí spolu s cvičným učitelem a oborovým didaktikem analýzu a hodnocení výuky a reflexi vlastních pedagogických výstupů.Průběžně se komplexně seznamují s chodem školy a dalšími pracovními povinnostmi pedagoga.

Získané způsobilosti

Student získá praktické zkušenosti s aplikací při studiu nabytých znalostí a dovedností v prostředí možného budoucího zaměstnání.

Literatura

KŘIVOHLAVÝ, J. Psychologie zdraví. Praha : Portál, 2001. Křivohlavý, J. Psychologie zdraví. 2. vyd. Praha: Portál, 2003. Baštecká, B., Goldman, P. Základy klinické psychologie. Praha: Portál, 2001. Křivohlavý, J. Jak zvládat stres. Praha: Grada Avicenum, 1994. Kratochvíl, S. Jak žít s neurózou. 2. vyd. Praha: Avicenum, 1988. Kratochvíl, S. Základy psychoterapie. 3. vyd. Praha: Portál, 2000.

Požadavky

Absolvování průběžné praxe ve stanovené době a časovém rozsahu, absolvování náslechů a pedagogických výstupů, písemné zpracování hospitačních záznamů, přípravy výuky výchovy ke zdraví, reflexe pedagogických výstupů a zpracování další dokumentace s praxí související.Student musí splnit požadavky tak, aby mu mohly být přiděleny body a z nich vyplývající klasifikace dle níže uvedeného klíče. Body______Klasifikace zkouška____Klasifikace zápočet 91 - 100____________1_________________započteno71 - 90_____________2_________________započteno51 - 70_____________3_________________započteno0 - 50______________4________________nezapočteno

Garant

PhDr. Alice Strnadlová

Vyučující

PhDr. Alice Strnadlová