Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Audiovizuální technika (KTV / 1AUDR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTV / 1AUDR - Audiovizuální technika, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Seznámení s audiovizuální technikou (význam, využití, druhy záznamu)2. Digit. fotoaparáty (výběr, popis a vysvětlení funkcí)3. Práce s digit. fotoaparátem (záznam a techniky záznamu)4. Práce s digit. fotoaparátem (techniky záznamu)5. Práce s digit. fotoaparátem (převod, úprava dat a následná archivace)6. Videokamery (výběr, popis a vysvětlení funkcí)7. Práce s kamerou (záznam a techniky záznamu)8. Práce s kamerou (převod, úprava dat a následná archivace)9. Audio záznam (vysvětlení pojmů, možnosti záznamu, využití)10. Audio záznam (záznam zvuků, úprava a archivace)11. Kombinace internet a audiovizuální technika (vytváření internetových alb, vyvolání fotek přes internet )12. Použití a vytvoření FLASH animací pro webové stránky a prezentaci13. DVD (výběr přístroje a doplňků, nastavení, popis funkcí, archivace dat na DVD)

Literatura

LEWIS, R. Video. Praha: Ikar, 1996. ISBN 80-7202-028-5.Zapletal P. Videotechnika: tv, videorekordéry, videokamery, příslušenství a jak správně natáčet. Olomouc: Rubico, 1997. ISBN 80-85839-15-6.

Požadavky

Účast na seminářích 60%Vypracování zadaných seminárních úlohZávěrečný test získaných znalostí. Písemný test musí být splněn minimálně na 60 %.

Garant

Mgr. Jaroslav Uchytil, Ph.D.