Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Průběžná praxe I (KTV / 1PPX1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTV / 1PPX1 - Průběžná praxe I, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

BLOK (2 hodiny) - TEORIE PROJEKTOVÁNÍ - základní principy a přístupy k projektováníBLOK (6 hodiny) - TVORBA PROJEKTU - samostatná práce studentů na tvorbě vlastního projektu a jeho zpracování do základní písemné podobyBLOK (12 hodin) - REALIAZACE PROJEKTU - realizace vlastního popřípadě spolupráce na realizaci projektu jiného studentaBLOK (6 hodin) - VYHODNOCENÍ PROJEKTU A ZPRACOVÁNÍ ZÁVĚREČNÉ ZPRÁVY - zhodnocení projektu na základě předem stanovených kritérií a samostatné písemné zpracování vyhodnocení projektu

Požadavky

Absolvování 26 hodin v rámci praxe.Možnosti realizace praxe:1. Realizace projektu jednorázové akce (návrh projektu předkládají všichni studenti)2. Realizace plánovaných akcí (např. Evropské dny handicapu, Výstava zdravý životní styl, Vítání prvních ročníků, Ples Rekreologie)3. Vedení aktivit v rámci programu TEP a Slávie OU 4. P.R. (public relation) programu TEP5. P.R. (public relation) Sportovní reprezentace Ostravské univerzity6. P.R. (public relation) oboru Rekreologie na KTV PdF OUPodrobnější informace k úspěšnému splnění praxe, vč. pokynů k vypracování projektu jsou uvedeny na Portále - Studijní materiály/Složka PEPX1.

Garant

Mgr. Radim Kofránek