Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět STA - bruslení (KTV / 1STBR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTV / 1STBR - STA - bruslení, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Vstupní diagnostika, jízda vpřed, ukázka zápočtových požadavků2. Jízda vpřed, vyjíždění oblouků3. Bezpečné zastavení4. Přešlapování vpřed, překládání vpřed5. Jízda vzad, kontrola zápočtových požadavků6. Jízda vzad, vyjíždění oblouků, kontrola zápočtových požadavků7. Jízda vzad, bezpečné zastavení, kontrola zápočtových požadavků8. Přešlapování, překládání vzad, kontrola zápočtových požadavků9. Obraty z jízdy vzad do jízdy vpřed a naopak, obraty o 360 °, kontrola zápočtových požadavků10. Hry na ledě, kontrola zápočtových požadavků11. Hry na ledě, kontrola zápočtových požadavků12. Zápočtové požadavky

Literatura

Abeceda hokejového bruslení. Praha: Český svaz ledního hokeje, 1996. VOJTA, Z. Bruslení ve škole. Tělesná výchova a sport mládeže, 2000. SEDLÁČKOVÁ, M., JAURIUS, B. KOSTKA, V. a ŠAFAŘÍK, V. Teorie a metodika bruslení. 1.vyd.Praha: UK, 1985. BARTOŇ, V. a HAVRÁNKOVÁ, M. Vybrané kapitoly z didaktiky TV (bruslení). 1.vyd.Praha:SPN, 1981.

Požadavky

Požadavky k zápočtu:Zápočtové požadavky se skládají pouze z praktické části. Průběžně jsou kontrolovány praktické dovednostní požadavky. Každý student má právo na dvě kontroly splnění dílčích zápočtových dovedností. Termíny pro jednotlivé dovednostní požadavky odpovídají plánu cvičení. Mimo tyto termíny budou kontrolovány zápočtové požadavky jen výjimečně. Požadavky na studenta v programu Erasmus:Tento předmět není možné absolvovat v semestru, kdy student vyjíždí na studentskou mobilitu organizovanou OU.

Garant

Mgr. Igor Fojtík, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Igor Fojtík, Ph.D.