Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k diplomové práci 2 (KTV / 2SDP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTV / 2SDP2 - Seminář k diplomové práci 2, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cvičení1. Základní informace2. Prezentace projektů diplomových prací3. Vědecké otázky diplomových prací (případně hypotéz) - prezentace. 4. Metody a techniky zpracování dat5. Prezentace navrhovaných metod a technik6. Prezentace výsledků a diskuse (obsah, forma).7. Vědecká a statistická průkaznost výsledků výzkumu8. Struktura diplomové práce9. Psaní textu, formální úprava, abstrakt10. Referát k obhajobě11. Prezentace diplomové práce při obhajobě12. Nejčastější nedostatky diplomových prací13. Hodnocení seminárních úkolů

Literatura

FRÖMEL, K. Kompendium psaní a publikování v kinantropologii. Olomouc: FTK UP, 2002. ISBN 80-244-0514-8.Doporučená literatura v protokolu "Zadání diplomové práce". PELIKÁN, J. Základy empirického výzkumu pedagogických jevů. Praha: Karolinum, 1998. ISBN 80-7184-569-8.

Požadavky

Splnění seminárních úkolů: Konferenční příspěvek (včetně prezentace) na studentské vědecké konferenci. Základní verze referátu k obhajobě diplomové práce.

Garant

doc. PhDr. Vojtěch Gajda, CSc.

Vyučující

doc. PhDr. Vojtěch Gajda, CSc.