Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projektový seminář oborový 2 (KTV / 5ROJ2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTV / 5ROJ2 - Projektový seminář oborový 2, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Základní informace - dokumenty OU k závěrečným pracem.Téma a zadání projektu.Klíčová slova projektu.Studium zdrojových dokumentů. Rešerše literárních pramenů k tématu projektu.Vytýčení problému projektu. Formulace řešeného problému.Prezentace řešených problémů zadaného projektu .Cíl projektu - formulace cíle práce.Prezentace cílů zadaného projektu - diskuse.Metodika zvoleného projektu.Výsledky a diskuse k projektu.Tvorba referátu k obhajobě.Prezentace projektu na studentské vědecké konferenci KTV.Hodnocení semináře.

Získané způsobilosti

Aktivní tělovýchovná pedagogická činnost u dětí mladšího školního věku.

Literatura

Farana, R. Jandačka, D. Jak citovat a odkazovat na informační zdroje v kinantropologii. Ostravská univerzita v Ostravě, 2011. ISBN 978-80-7368-977-3.www.osu.czSKALKOVÁ, J. Úvod do metodologie a metod pedagogického výzkumu. 204 s. SPN : Praha, 1983. Individuální vzhledem k řešenému pedagogickému problému. GAJDA, V. Základy statistiky v příkladech. Ostrava, PdF OU, 2005.

Požadavky

Studenti jsou hodnoceni dle úrovně plnění harmonogramu projektu a kvality projektu:Pravidelné konzultace s vyučujícím disciplíny - konzultantem (0-10b.)průběžné studium doporučené literatury a pramenů (0-10b.)včasné zpracovávání zadaných úkolů (0-70b.)Bodová tabulka pro hodnocení91-100 A - 1 (1) - započteno81-90 B - 2+ (2)- započteno71-80 C - 2- (2) - započteno61-70 D - 3+ (3) - započteno51 - 60 E - 3- (3) -započteno0-50 F, FX - 4 (4) - nezapočtenoVysvětlení:A-FX = Hodnocení (šestistupňová klasifikační stupnice)1, 2+,2-,3+,3-, 4 = Zkouška (šestistupňová klasifikační stupnice)1,2,3,4 = Zkouška OU (čtyřstupňová klasifikační stupnice)Zápočet - započteno X nezapočteno

Garant

doc. PhDr. Ivana Gejgušová, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Hana Klimtová, Ph.D.