Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt - předmětové didaktiky (KTV / MSOD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTV / MSOD - Projekt - předmětové didaktiky, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pod odborným vedením se studenti seznamují s metodou brainstormingu a jejího využití v při práci s dětmi. Při práci s odbornou literaturou a dostupnými materiály studenti vytváří koncept myšlenkové pojmové mapy v souladu s používanou odbornou terminologií a v kontinuitě na vlastní edukační proces současné mateřské školy při řešení svého stanoveného pedagogického problému. Samostatně pracují s odbornou literaturou, rozvíjejí svou dovednost kompilace při práci s odborným textem a podílejí se na tvorbě teoretické části pedagogického projektu.Studenti mají možnost využít odborného vedení a odborné pomoci při řešení edukační části pedagogického projektu v dané tematické oblasti a tak získat hlubší vhled do řešení pedagogického problému.Podmínkou je absolvování předmětu MSPK1.

Získané způsobilosti

Dokáže využívat odbornou terminologii kinantropologie.Rozvíjí kompetence - komunikační a interakční.Získává kompetence pedagogicko-výzkumné.

Literatura

KAPOUNOVÁ, J. Formální úprava diplomové práce. Ostrava: Pedagogická fakulta Ostravské univerzity, 1998. ISBN 80-7042-141-X.

Požadavky

Aktivní účast na konzultacích. Plnění harmonogramu projektu dle zadání vyučujícího.Písemné zpracování cílů, úkolů konkrétního zvoleného projektu.

Garant

PaedDr. Hana Klimtová, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Hana Klimtová, Ph.D.