Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Průběžná praxe 2 (KTV / PEPX2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTV / PEPX2 - Průběžná praxe 2, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. BLOK - TVORBA PROJEKTU JEHO PŘÍPRAVA K REAILZACI - marketingový průzkum, volba odpovídajícího typu plánvání (Ganttovy diagramy, PERT a CPM, organizování - výběr pracovního teamu a tvorba organizační struktury, komunikační struktury, vedení - volba strategie vedení a volba kontrolních metod, tvorba marketingové strategie, řešení legislativních souvislostí při realizaci projektu. Součástí této fáze je i samostatná příprava realizace projektu.2. BLOK - SAMOSTATNÁ PŘÍPRAVA PROJETKU - studenti budou samostatně připravovat realizaci projektu, seznámí s praktickými činnostmi přípravy realizace projektu3.BLOK - REALIZACE PROJEKTU - realizace vlastního projektu popřípadě spolupráce na realizaci projektu jiného studenta4. BLOK -VYHODNOCENÍ PROJEKTU A ZPRACOVÁNÍ ZÁVĚREČNÉ ZPRÁVY - zhodnocení projektu na základě kritérií stanovených v projektové fázi a samostatné písemné zpracování vyhodnocení projektu

Získané způsobilosti

Ovládá dovednost projektování jednorázových akcí v tělocvičné rekreaci, plánuje průběh jednorázové akce z pohledu řízení, propagace, ekonomické návratnosti i metod hodnocení, navrhuje a vytváří motivační prvky účasti pro potencionální klienty na jednorázových akcích, pracuje samostatně při vedení jednotlivých akcí.

Literatura

ČÁSLAVOVÁ, E. Management sportu. Praha: East West Publishing, 2000. ISBN 80-7219-010-5.MLATEČKOVÁ, J. Příprava projektu. Ostrava: VSB-TU, 2006.

Požadavky

Hodnocení předmětu:Celkový počet bodů, kterého může student v rámci předmětu dosáhnout je 100 bodů.Zápočet je udělen při zisku minimálně 51 bodů91 - 100 A81 - 90 B71 - 80 C61 - 70 D51 - 60 E0 - 50 F, FXZápočtové požadavky1) Absolvování 26 hodin v rámci praxe= 50 bodů2) Tvorba projektu - samostatná práce studentů na tvorbě vlastního projektu a jeho zpracování do základní písemné podoby = 20 bodů3) Realizace projektu - realizace vlastního popřípadě podíl na realizaci jiného projektu = 30 bodůPodrobnější informace k úspěšnému splnění praxe, vč. pokynů k vypracování projektu jsou uvedeny na Portále - Studijní materiály/Složka PEPX2.

Garant

Mgr. Radim Kofránek

Vyučující

Mgr. Radim Kofránek