Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Dokumentační a programové technologie (KVV / 2JDPT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / 2JDPT - Dokumentační a programové technologie, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tématické okruhy :Rozvoj tvůrčích zkušeností studentů:1.- 6. Oblast samostatné práce s novými multimediálními technologiemi.7.- 13. Zkvalitňování tvůrčí práce s multimediálními technologiemi a jejich zakomponování do moderních aktivních metod učení.

Získané způsobilosti

Studenti na základě praktické prožitkové zkušenosti rozvíjejí své schopnosti v dokumentačních a programových technologiích. Osvojují si vědomosti, které jim tento předmět nabízí. Studenti jsou vedeni k samostatné tvůrčí práci.

Literatura

Langer, S. Algoritmy myšlení a možnosti jejich rozvíjení : příspěvek k teorii myšlení .. Hradec Králové. ISBN 80-902210-3-3.FLUSSER,V. Fotografování jako definování. In: Moc obrazu, Výtvarné umění 3-4/, 1996. LASOTOVÁ, D. Konceptuální tendence ve výtvarné výchově. Multimediální CD ROM. Ostrava : Ostravská univerzita, 2001. ISBN bez ISBN.Orbis fictus - Antologie. SCCA, 1995. www.kritickemysleni.czwww.varianty.czwww.vuppraha.cz

Požadavky

Soubor seminárních prací dokumentující vlastní praktické ukázky pomocí videokamery, slovní reflexe autorské tvorby.

Garant

PhDr. Ondřej Vorel, ArtD.

Vyučující

MgA. Jaroslav KociánPhDr. Ondřej Vorel, ArtD.