Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci (KVV / 3DIPB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / 3DIPB - Seminář k bakalářské práci, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student rozvíjí a uplatňuje své komptence v těchto tematických okruzích:1. Výběr základního problému bakalářské práce2. Strukturace vnitřních obsahů zpracovaného problému3. Zpracování rešerší odborné literatury4. Strukturace a kompletace základní myšlenkové osy teoretické a praktické části balalářské práce5. Uspořádání a hodnocení získaných teoretických informací6. Třídění, uspořádání praktických zkušeností z realizovaného výtvarně-pedagogického projektu7. Zapracování řešeného problému do vnitřních struktur celého komplexu bakalářské práce8. Kompletace teoretické i praktické části práce9. Formulace závěrů práce10.- 13. Závěrečná korekce práce, etická korekce a sebekorekce textu

Literatura

HOLOUŠOVÁ, D., KROBOTOVÁ, M. Diplomové a závěrečné práce. Olomouc : Univerzita Palackého, 2008. ISBN 80-244-1237-3.ECO, U. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc: Votobia, 1997. ISBN 80-7198-173-7.SPOUSTA, V. et al. Vádemecum autora vědecké a odborné práce (se zaměřením na práce pedagogické). Brno : Masarykova univerzita, 2001. ISBN 80-210-2237-2.Gavora, P. Výzkumné metody v pedagogice. Brno: Paido, 1996. ISBN 80-85931-15-X.

Požadavky

Výstup:K zápočtu student předkládá předfinální podobu zpracování bakalářské práce, její struktury, včetně příloh a použité literatury.

Garant

PhDr. Danuše Sztablová, Ph.D.