Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kurz výtvarných aktivit v přírodě 2 (KVV / 3JKZ2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / 3JKZ2 - Kurz výtvarných aktivit v přírodě 2, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Dovednosti a znalosti získané v předmětech zabývajích se kresbou, malbou a sochařstvím a v 3JKZ1 (Kurz kresby, malby a prostorových aktivit v přírodě 1) jsou realizovány v průběhu šestidenního krajinářského kurzu.

Získané způsobilosti

Studenti na základě praktické prožitkové tvorby rozvíjejí své schopnosti a dovednosti v přírodním prostředí. Osvojují si vědomosti, které jim tento kurz nabízí. Rozvíjí se jejich spontánní výtvarné vyjadřování v krajině. Studenti jsou vedeni k samostatné tvůrčí práci, která je zaměřena na práci v plenéru.

Literatura

viz : 3JPZ5, 3JGZ1, 3JPZ6, 3JGZ2.

Požadavky

Soubor výtvarných kresebných, malířských a prostorových prací. Body Hodnocení Zkouška Zkouška OU Zápočet OU (šestistupňová klasifikační stupnice) (šestistupňová klasifikační stupnice) (čtyřstupňová klasifikační stupnice) 91 - 100 A 1 1 započteno81 - 90 B 2+ 2 71 - 80 C 2- 61 - 70 D 3+ 3 51 - 60 E 3- 0 - 50 F, FX 4 4 nezapočteno

Garant

PhDr. Ondřej Vorel, ArtD.

Vyučující

PhDr. Ondřej Vorel, ArtD.