Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Textil 1 (KVV / TX11V)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / TX11V - Textil 1, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod, návštěva tří výstav, závěrečná prostorová práce.2.- 6. Práce s papírem a textilem.7.- 10. Práce s textilem, sešívaná plastika.11.- 13. Práce s plastem.

Získané způsobilosti

Student na základě praktické prožitkové tvorby rozvíjí schopnosti a dovednosti při své tvorbě ve výtvarné výchově. Osvojuje si vědomosti, které jim tento kurz nabízí. Student rozvíjí své spontánní výtvarné vyjadřování.

Literatura

HOLEČKOVÁ, K. Batika a batikování. Praha : Merkur, 1971. STAŇKOVÁ, J. Lidové výtvarné umění. Praha: SNKL, 1967. KYBAL, A. O textilním výtvarném projevu. Praha, 1961.

Požadavky

Podmínkou pro udělení zápočtu před zkouškou je odevzdání všech prací, které vznikly v průběhu semestru, závěrečná práce. Návštěva tří výstav.Zkouška obsahuje teoretické znalosti z oblasti kresby, malby, prostoru.

Garant

Mgr. Milan Cieslar, PhD.

Vyučující

Mgr. Milan Cieslar, PhD.