Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe 3 (PES / PR1XC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PES / PR1XC - Odborná praxe 3, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Ve čtvrtém semestru student vykonává praxi ve volnočasových institucích doporučených garantem praxe. Jedná se především o vyplnění volného času dětí v dětských domovech a jiných institucích.

Získané způsobilosti

PES/PR1XC (26 h)Studenti se seznámí s praxí v dětských domovech a dalších zařízeních rezidenční péče pro děti a mládež. V nabídce jsou.:? dětské domovy,? dětské domovy se školou? centrum psychologické pomociCílem je praktické poznání provozu a pedagogických činností spojených s posláním těchto zařízení, dále zde studenti zajišťují volnočasové aktivity.

Literatura

NEUMAN, J. Dobrodružné hry a cvičení v přírodě. Praha: Portál, 1999.

Požadavky

Před zápočtem lze získat 0 - 40 bodů za hodnocení supervizora praxe. Za další požadované náležitosti:1. Seminární práce,2. potvrzení o splnění praxe,3. předložit deník praxe,4. doložit hodnocení praxe danou institucíje možné získat 0 - 60 bodů. Celkově budou podle součtu bodů studenti hodnoceni:Hodnocení zápočtu:51 - 100 bodů - započteno 0 - 50 bodů - nezapočteno Pro udělení zápočtu je potřeba získat 51 - 100 bodů, z toho 0 - 40 bodů za aktivní činnost a průběžné plnění úkolů na praxi a 0 - 60 bodů za vypracování a dodání v termínu požadovaných dokumentů. Student je povinen respektovat a realizovat jednoznačně pokyny odborného i organizačního garanta praxí. Pokyny jsou zveřejněny a pravidelně aktualizovány na: Portál OU, fakulta pedagogická, katedra sociální pedagogiky, odkaz Praxe, Vychovatelství, adekvátní praxe + příslušný ročník + semestr.Jiné zprostředkování informací není možné. Nedodržení pokynů opravňuje odborného garanta praxi neuznat a následně za ni neudělit zápočet.Předmět nelze absolvovat během zahraničního studijního pobytu.

Garant

PhDr. Gabriela Bolková, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Gabriela Bolková, Ph.D.