Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe 2 (PES / PR2XB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PES / PR2XB - Odborná praxe 2, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Samotné praktikování v rozsahu hodin předmětu.

Získané způsobilosti

V rámci odborné praxe 1 si student osvojuje a posléze také zvládá odborné činností, jejich řízení a organizaci v rámci vybrané výchovné instituce a zařízení, orientuje se ve specifice práce v diagnostických ústavech, dětských domovech se školou, ve výchovných ústavech a v zařízeních pracujících v oblasti primární, sekundární a terciární prevence, získává zkušenosti a poznatky, rozvíjí si vhled, schopnosti a dovednosti forem práce v rámci procesu reedukace.

Literatura

Literature will be specified before the start of practice.

Požadavky

Před zápočtem lze získat 0 - 40 bodů za hodnocení supervizora praxe. Za další požadované náležitosti je možné získat 0 - 60 bodů. Hodnocení zápočtu:51 - 100 bodů - započteno 0 - 50 bodů - nezapočteno Pro udělení zápočtu je potřeba získat 51 - 100 bodů, z toho 0 - 40 bodů za aktivní činnost a průběžné plnění úkolů na praxi a 0 - 60 bodů za vypracování a dodání v termínu požadovaných dokumentů. Student je povinen respektovat a realizovat jednoznačně pokyny odborného i organizačního garanta praxí. Pokyny jsou zveřejněny a pravidelně aktualizovány na: Portál OU, fakulta pedagogická, katedra sociální pedagogiky, odkaz Praxe, Sociální pedagogika, adekvátní praxe + příslušný ročník + semestr.Jiné zprostředkování informací není možné. Nedodržení pokynů opravňuje odborného garanta praxi neuznat a následně za ni neudělit zápočet. Předmět nelze studovat během zahraničního pobytu.

Garant

PhDr. Gabriela Bolková, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Gabriela Bolková, Ph.D.Mgr. Bohdana Richterová