Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k odborné praxi (PES / SE1XE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PES / SE1XE - Seminář k odborné praxi, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Seznámení s organizací praxí realizovaných během celého studia a upřesnění zdrojů informací, vážících se k odborným praxím.Seznámení s možnostmi praktického využití základních znalostí z obecné a vývojové psychologie, komunikativních dovedností, teorie her a herních činností.Seznámení se způsoby a formami organizace činností ve volném čase a v rámci pečovatelských aktivit, ověřené v praktických ukázkách a dovednostech.Využití vlastních dosavadních zkušeností studentů formou vlastních ukázek z oblasti řízení a organizace volnočasových a pečovatelských činností.Seznámení s organizací výuky daného studijního oboru.

Získané způsobilosti

Student zná základní informace k organizaci studia a průběhu vychovatelských praxí, dokáže aplikovat získané informace při samotném studiu a průběhu odborných praxí, orientuje se v systému studia studovaného oboru, rozvíjí komunikativní schopnosti důležité pro výkon profese.

Literatura

Informace o studiu (aktuálního akademického roku). PdF OU, Ostrava. ISBN 978-80-7368-306-1.Aktuální směrnice rektora OU a děkana PdF OU.

Požadavky

Aktivní účast na semináři. Seminární práce, dokladující zvládnutí obsahového zaměření semináře na úrovni vědomostní i dovednostní.Hodnocení zápočtu:51 - 100 bodů - započteno 0 - 50 bodů - nezapočteno Předmět nelze absolvovat během studijního zahraničního pobytu.

Garant

PhDr. Gabriela Bolková, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Gabriela Bolková, Ph.D.