Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k diplomové práci (SPG / DIPN)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SPG / DIPN - Seminář k diplomové práci, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student pod vedením vedoucího diplomovou práci vypracovává. Konzultuje, předkládá ke kontrole podle zadaných pokynů, ve sjednaných termínech. Vedoucí studenta směruje ke studiu odborné literatury a odborně studenta vede.

Získané způsobilosti

- dokáže provádět pedagogický výzkum - umí zpracovat získaná data zvolenou metodou (kvalitativní, kvantitaitvní)- umí dané téma reflektovat v praxi, zpracuje praktickou část práce- dokáže odborně hovořit o tématu kvalifikační práce- dokáže odpovědět na výzkumné otázky kvalifikační práce- je schopen komplexně napsat kvalifikační práci dle závaázných pokynů

Literatura

Gavora, P. Metody pedagogického výzkumu. Brno: Paido, 2001. GAVORA, P. Úvod do pedagogického výzkumu. Brno : Paido, 2000. ISBN 80-85931-79-6.Chráska, M. Úvod do výzkumu v pedagogice. Olomouc: PdF UP, 2003. ISBN 80-244-0765-5.Skalková, J. Úvod do metodologie a metod pedagogického výzkumu. SPN Praha, 1983.

Požadavky

Studenti jsou hodnoceni následovně:51 - 100 b započteno0 - 50 b nezapočteno

Garant

doc. PaedDr. Petr Franiok, Ph.D.