Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt - předmětové didaktiky (SPG / MSOD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SPG / MSOD - Projekt - předmětové didaktiky, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Individuálně podle problému studenta. Student konzultuje své otázky při zpracovávání závěrečného projektu. Za odborného vedení uplatňují kompetence nabyté v dané oblasti, řeší dílčí problémy, obhajují svá řešení, zdůvodňují, čerpají ze získaných vědomostí. Podmínkou je absolvování předmětu MSPK1.

Získané způsobilosti

Způsobilosti studenta:Umí si zvolit adekvátní obsah závěrečného projektu.Orientuje se ve výzkumných metodách speciální pedagogiky.Dokáže formulovat sledovaný cíl.Zpracovává organizaci projektu.Analyzuje vztahy mezi pedagogickými jevy.Využívá vhodných metod vzhledem k charakteru projektu.Projektuje aplikaci teoretických východisek v praxi.Srovnává různé teorie.Interpretuje výsledky realizovaného projektu.Navrhuje vhodná opatření pro pedagogickou praxi.Sebereflektuje volbu cíle a metod k jeho dosažení.

Literatura

dle domluvy s vyučujícím.

Požadavky

Aktivní účast v seminářích. Jednoznačně a jasně pojmenovat dílčí problém v projektu pro konkrétní pomoc učitele.Studenti jsou hodnoceni následovně:51 - 100 b započteno0 - 50 b nezapočteno

Garant

doc. Mgr. Eva Zezulková, Ph.D.