Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souvislá praxe ve spec. zařízeních (SPG / WNSPX)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SPG / WNSPX - Souvislá praxe ve spec. zařízeních, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět zahrnuje souvislou praxi v zařízení, které se věnuje výchově a vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami.

Získané způsobilosti

Získává praktické dovednosti při edukaci žáků se SVP.Rozvíjí edukační strategie speciálního pedagoga ve vztahu k integrativnímu a inkluzivnímu vzdělávání.Orientuje se v legislativním a kurikulárním rámci edukace žáků s SVP.

Literatura

Úmluva o právech dítěte, Školský zákon, Charta rodičů, Dlouhodobý záměr, Memorandum o celoživotním učení, Přehled probírané látky. Vyhláška č. 72/2005. Vyhláška č. 73/2005. Zákon č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon).

Požadavky

Účast v školském zařízení , ve kterém student plní požadavky na něj kladené, jak ze strany vyučujícího tak i zástupce PdF.Student musí vyplnit akceptační formulář.Studenti jsou hodnoceni následovně:51 - 100 b započteno0 - 50 b nezapočteno

Garant

doc. Mgr. Eva Zezulková, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Renata Kovářová, Ph.D.