Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metodologie závěrečných prací (SPG / WSEMI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SPG / WSEMI - Metodologie závěrečných prací, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

SPG/WSEMI Seminář k závěrečné bakalářské práci (3. roč. SPMŠ - komb. st.)Rozsah: 6 hodin1. Bakalářská práce jako vyústění bakalářského studia. Výběr tématu, volba cíle, základní struktura práce. Formální úprava definitivní podoby bakalářské práce. Práce s odbornou literaturou. Teoretická část práce.2. Praktická/výzkumná část práce. Cíl praktické části práce. Základní orientace ve výzkumu. Podstatné náležitosti kvantitativního a kvalitativního výzkumu. Problematika diskuse a formulování závěru bakalářské práce.

Literatura

&. ECO,U.Jak napsat diplomovou práci. GAVORA,P.Úvod do pedagogického výzkumu.Brno,Paido,2000. CHRÁSKA,M. Základy výzkumu v pedagogice.Olomouc,UP-PdF,1993. MAŇÁK,J. a kol.Kapitoly z metodologie pedagogiky.Brno,MU,1994. . &, &.

Požadavky

K zápočtu student předloží hrubou osnovu vlastní bakalářské práce a zformuluje cíle práce.Studenti jsou hodnoceni následovně:51 - 100 b započteno0 - 50 b nezapočteno

Garant

doc. PaedDr. Petr Franiok, Ph.D.

Vyučující

doc. PaedDr. Petr Franiok, Ph.D.