Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Reálie VB a USA I (UCV / CREA3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UCV / CREA3 - Reálie VB a USA I, Pedagogická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

The United Kingdom - introduction - GeographyHistoryThe monarchyEducation in BritainEveryday life in Britain - festivals and special occasions, cultural life in the UKLondonThe United States of America - introduction - country, education, culture, holidays, etc.(samostudium, korespondenční úkoly)

Literatura

PEPRNÍK, J. A Guide to British Studies. Olomouc: UP, 1999. SHARMAN, E. Across Cultures. Longman, 2004. O´DRISCOLL, J. Britain. Oxford: OUP, 2003. ISBN 0-582-01838-2.CROWTHER, J. Oxford Guide to British and American Culture. Oxford: OUP, 2005. ISBN 0-582-03642-9.SHEERIN, S. Spotlight on Britain. Oxford: OUP, 2002. FALK, D. Spotlight on the USA. Oxford: OUP, 1993. MACANDREW, R. Window on Britain. Oxford: OUP, 2000, 2000.

Požadavky

Požadavky k zápočtu (řízené studium, zápočtová písemná práce - téma):Předmět je vyučován v anglickém jazyce a je ukončen zápočtem. K získání zápočtu je nutná 80%ní účast studentů na seminářích, řádné plnění zadaných úkolů, aktivní účast v diskuzích a jiných komunikativních aktivitách a odevzdání písemné práce na zvolené téma.