Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (KBE / BAKPR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KBE / BAKPR - Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Průběžné zpracovávání dílčích úkolů vyplývajících ze zadaného tématu a v souladu se stanovenými zásadami pro vypracování bakalářské práce pod vedením vedoucího bakalářské práce.

Získané způsobilosti

Studenti umí samostatně zhodnotit odborné téma, navrhnout možná variantní řešení a (s vedoucím práce) vybrat a optimalizovat konečný přístup k vyřešení daného tématu. Dokáže realizovat sledování a šetření vedoucí k odbornému vyřešení tématu.Student je způsobilý samostaně vypracovat bakalářskou práci o řešení tématu a provést diskusi dosažených výsledků.

Literatura

Šesták, Z. Jak psát a přednášet o vědě. Praha: Academia, 1999.

Požadavky

Dílčí zpracování úkolů vyplývajících ze zadaného tématu BP a v souladu se stanovenými zásadami podle instrukcí vedoucího bakalářské práce.

Garant

Mgr. Šárka Cimalová, Ph.D.Mgr. Jiří Červeňdoc. PhDr. Aleš Dolný, Ph.D.doc. Mgr. Pavel Drozd, Ph.D.prof. RNDr. Zdeněk Ďuriš, CSc.doc. Mgr. Marek Eliáš, Ph.D.prof. RNDr. Jan Gáper, CSc.Mgr. Ivona HorkáRNDr. Petr Kočárek, Ph.D.doc. Ing. Václav Krpeš, Ph.D.PaedDr. Svatava Kubicová, CSc.doc. RNDr. Bohumír Lojkásek, CSc.RNDr. Zdeněk Majkus, CSc.prof. RNDr. Kateřina Malachová, CSc.doc. RNDr. Petr Pečinka, Ph.D.doc. RNDr. Vítězslav Plášek, Ph.D.Mgr. Zuzana Rybková, Ph.D.Mgr. Hana Sezimová, Ph.D.doc. RNDr. Jan Ševčík, Ph.D.Ing. Tomáš Tureček, PhD.RNDr. Michal Živný, Ph.D.