Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Průběžná pedagogická praxe 2 (KBE / PPXS2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KBE / PPXS2 - Průběžná pedagogická praxe 2, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Samostatné celohodinové výstupy, příprava na výuku, hodnocení realizovaných vyučovacích hodin ve fázi projekční, realizační i sebereflekční, hospitování ve výuce ostatních studentů.

Získané způsobilosti

Studenti:- budou umět vytvořit přípravu na hodinu biologie- dokáží realizovat vyučovací hodinu podle připraveného projektu- dokáží zhodnotit efektivitu realizované hodiny z hlediska stanovených cílů

Literatura

KUBICOVÁ, S. Teorie a praxe biologického vzdělávání na SŠ. Ostrava PřF OU, 2005. KUBICOVÁ, S. Vybrané kapitoly z teorie a praxe biologického vzdělávání na SŠ. Ostrava, PřF OU, 2007. KUBICOVÁ, S. Moderní vzdělávaní postupy při výuce biologie a přírodopisu. Ostrava, PřF OU, 2006. KUBICOVÁ, S. Náměty k výuce přirodopisu a biologie v pojetí vzdělávacího programu "Tvořivá škola". Ostrava, 2007. PASCH, M., GARDNER, T. G., SPARKS-LANGEROVÁ, G. Od vzdělávacího programu k vyučovací hodině. Praha : Portál, 2005. ISBN 80-7367-054-2.

Požadavky

Absolvování samostatných výstupů v hodinách přírodopisu a biologie, zpracování písemných příprav na výuku, vedení hospitačních záznamů z náslechů ostatních studentů.

Garant

PaedDr. Svatava Kubicová, CSc.

Vyučující

PaedDr. Svatava Kubicová, CSc.