Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Inform. a komunik. technol. ve výuce Ch (KCH / ITECV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / ITECV - Inform. a komunik. technol. ve výuce Ch, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Základní strategie využití počítačů ve výuce chemie.2-3. Využití vybraných programů ve výuce chemie (MS Word, MS Excel, 2D a 3D software pro prezentaci a modelování chemických struktur, PowerPoint).4-5. Chemický didaktický software.6-7. Internet jako zdroj informací a vzdělávací prostředí.8-10. Počítačem podporovaný chemický experiment.11-13. Didaktické modely integrace informačních a komunikačních technologií do výuky chemie.

Literatura

RŮŽIČKA, O. Internet pro učitele. Computer Press. Praha, 2001. BRESTENSKÁ, B. a kol. Počítač vo vyučovaní chémie. Bratislava : Univerzita Komenského, 1994. BÍLEK, M. Chemické experimenty se systémem ISES. Praha : MFF UK a PC InOut, 1995. KLOUDA, P. Chemie na počítači. Ostrava : Pavel Klouda, 2001. BRÁZA, J. Internet.cz - jak hledat a najít. Praha : Grada Publishing, 2001. BÍLEK, M. aj. IP-COACH a chemický experiment. Liberec : CMA Foundation a PEPEKO, 1996. BÍLEK, M. Výuka chemie s počítačem. Hradec Králové : Univerzita Hradec Králové, 2005.

Požadavky

Hodnocení předmětu včetně klasifikace v případě zkoušky probíhá v souladu s čl. 10 a čl. 11 Studijního a zkušebního řádu OU.

Garant

doc. PaedDr. Dana Kričfaluši, CSc.

Vyučující

doc. PaedDr. Dana Kričfaluši, CSc.