Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Průběžná pedagogická praxe 1 (KCH / PRPP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / PRPP1 - Průběžná pedagogická praxe 1, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Hospitace ve výuce chemie na příslušném typu školy. Vedení hospitačních záznamů, rozbory náslechových hodin. Hodnocení výuky.

Získané způsobilosti

Znalost základních pojmů z oblasti obecné a oborové didaktiky a jejich aplikace v praxiznalost základních pojmů z oblasti vyučovacích metod, forem a prostředkůschopnost sestavit schéma vyučovací hodiny schopnost hospitovat u učitele a sledovat průběh vyučovací hodinyschopnost aplikace známých vlastností, tvrzení a postupů na řešení úloh ve výše uvedené problematicereflexe cíle a obsahu vyučovací hodinykompetence - komunikativní, studijní, k učení

Literatura

Čapek, R. Pedagogická praxe pro studenty. Hradec Králové, 2002. Šimoník, O. Začínající učitel. Brno, 1996. Dluhoš, L. Vybrané kapitoly z didaktiky chemie. Ostrava, 1995. Kubicová, S. Vybrané kapitoly z teorie a praxe biologického vzdělávání na SŠ. Ostrava, 2007.

Požadavky

Hodnocení předmětu včetně klasifikace v případě zkoušky probíhá v souladu s čl. 31 - 33 Studijního a zkušebního řádu OU.

Garant

Mgr. Kateřina Trčková

Vyučující

Mgr. Kateřina Trčková