Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Motivační prvky ve výuce chemie 2 (KCH / XMPC2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / XMPC2 - Motivační prvky ve výuce chemie 2, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Modely a jejich využití ve výuce - samostudium2. Prezentace modelů - prezenčně3. Problémové úlohy jako motivační prvek ve výuce - samostudium4. Prezentace problémových úloh - prezenčně5. Možnosti řešení problémových úloh žáky - samostudium6. Analýza hodnocení úloh žáky - prezenčně7. Chemická show - podmínka realizace, příprava, návrh - samostudium8. Praktická ukázka realizace chemické show - prezenčně

Literatura

SOLÁROVÁ,M. Přehled motivačních prvků ve výuce chemie na ZŠ a SŠ. Studijní opora pro DiV. Ostrava: PřF, 2003. PROKŠA,M. Chémia a my. Bratislava: SPN, 1997. SOLAROVÁ,M. Tvořivý učitel chemie. Studijní opora pro DiV. Ostrava: PřF, 2004.

Požadavky

Podmínkou pro udělení zápočtu je aktivní účast na tutoriálech a vypracování studijních a korespondenčních úkolů v rámci dané studijní opory.Hodnocení předmětu včetně klasifikace v případě zkoušky probíhá v souladu s čl. 31 - 33 Studijního a zkušebního řádu OU.

Garant

doc. RNDr. Marie Solárová, Ph.D.

Vyučující

doc. RNDr. Marie Solárová, Ph.D.