Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomová práce k bakalářské zkoušce (KFG / DPPBC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFG / DPPBC - Diplomová práce k bakalářské zkoušce, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Práce k bakalářské zkoušce zahrnuje diskusi nad tématem, literární rešerši, informace o metodách a výsledky řešených úkolů.

Získané způsobilosti

umí vybrat vhodné metody zpracování bakalářské prácekonzultuje pravidelně části bakalářské prácepracuje s vhodnou literaturou potřebnou k vypracování bakalářské práce

Literatura

ČSN ISO 690 Bibliografické citace - Obsah, forma a struktura (Bibliographic references - Content, form and structure). Doporučená literatura je uvedena v zadání bakalářské práce. (Recommended literature is listed in thesis protocol.).

Požadavky

Podmínkou k získání zápočtu je průběžné předkládání výsledků zpracování bakalářské práce v rozsahu a časovém harmonogramu daném vedoucím práce. Ve stanovených kontrolních dnech předloží studenti písemně vedoucímu práce výsledky řešení zadaného tématu. Termíny kontrolních dnů budou zaslány emailem na začátku semestru.Zápočet zapisuje vedoucí bakalářské práce.Klasifikace vyplývá ze SZŘ OU, čl. 33.

Garant

RNDr. Martin Adamec, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Martin Adamec, Ph.D.