Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět GIS - projekt B (KFG / GISPB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFG / GISPB - GIS - projekt B, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Splnění samostatné práce v průběhu semestru, která prověří schopnost samostatných analýz geodat a práce v GIS.Práce je odevzdávána ve dvou termínech, první část je kontrolována cca v polovině semestru. Úkoly jsou zadány a odevzdávány v IS Moodle. Obě části jsou termínované, v případě pozdního odevzdání je úkol ohodnocen 0 body, v případě neodevzdání úkolu není udělen zápočet.Pro splnění podmínek zápočtu je vyžadováno minimálně 51 bodů.

Získané způsobilosti

projektuje metody zpracování fyzickogeografických charakteristik území pomocí GISanalyzuje podkladová geodatapoužívá nástroje GISvytváří komplexní hodnocení území na základě zpracovaných charakteristik

Literatura

http://gis.vsb.cz/publikace/Skripta_sylaby/U_GIS/UGIS.pdfBOOTH, B., MITCHELL, A. Začímáme s ArcGIS. ESRI. Redlands, CA, USA, 2001. ISBN 909-793-2853.Literatura je doporučena na základě zadání jednotlivých projektů. Adamec, M., Sedláriková, R. Mapy v počítači. Studijní text pro distanční vzdělávání. Ostrava, 2006.

Požadavky

Splnění samostatné práce v průběhu semestru která prověří schopnost samostatných analýz geodat a práce v GIS.Práce je odevzdávána ve dvou určených termínech, první část je kontrolována cca v polovině semestru. Úkoly jsou zadány a odevzdávány v IS Moodle (každá část za 50 bodů). Obě části jsou termínované, v případě pozdního odevzdání je úkol hodnocen 0 body a je možno si vyžádat dodatečný úkol pro získání chybějících bodů.Pro splnění podmínek zápočtu je vyžadováno minimálně 51 bodů, dle čl 33 SZŘ OU.

Garant

RNDr. Martin Adamec, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Martin Adamec, Ph.D.