Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pokročilé zprac. geodat a modelování 2 (KFG / PZGM2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFG / PZGM2 - Pokročilé zprac. geodat a modelování 2, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Individuální řešení zadaného projektu. V polovině semestru kontrolní den.V průběhu semestru konzultace k řešenému problému.

Získané způsobilosti

projektuje metody zpracování fyzickogeografických charakteristik území pomocí GISanalyzuje podkladová geodatapoužívá nástroje GISvytváří komplexní hodnocení území na základě zpracovaných charakteristik

Literatura

Dokumentace a manuály modelů SWAT/WEPP/SIMWE. Podle zadání jednotlivých projektů.

Požadavky

Splnění projektu, který prověří schopnost samostatné práce v oblasti sběru, zpracování a modelování enviromentálních dat. Úkol je zakončen zprávou s níže uvedenou strukturou.Zpráva je odevzdávána ve dvou určených termínech, první část je kontrolována cca v polovině semestru (každá část za 50 bodů). Obě části jsou termínované, v případě pozdního odevzdání je úkol hodnocen 0 body a je možno si vyžádat dodatečný úkol pro získání chybějících bodů.Pro splnění podmínek zápočtu je vyžadováno minimálně 51 bodů, dle čl 33 SZŘ OU.Struktura průvodní zprávy projektu: 1. rešerše (zahrnuje např. dosud vydané publikace zabývající se danou problematikou, články ve sbornících, platné normy aj.), 2. zvolená metodika práce a její zdůvodnění, 3. vlastní zpracování zadaného úkolu, 4. závěr - praktické poznámky, připomínky nebo vlastní návrhy.

Garant

RNDr. Martin Adamec, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Martin Adamec, Ph.D.