Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina oboru 3 (KFY / ANGF3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / ANGF3 - Angličtina oboru 3, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvodní cvičeníCíle a obsah kurzu a jeho organizace, rozdělení úkolů.2. - 6. Četba cizojazyčné literatury, prezentace krátkého sdělení.Referáty studentů na zadané téma, diskuze k nim.

Získané způsobilosti

Dokáže číst anglicky psanou literaturu z oboru (manuály, učebnice, monografie, časopisecké články). Umí prezentovat informace získané z literatury v anglickém jazyce a prezentovat výsledky vlastního řešeného projektu. Nacvičuje odbornou konverzaci.

Literatura

TRYML, S. Moderní učebnice anglické gramatiky. Praha, Ekopress: 1999. odborná knižní a časopisecká literatura dle zadáníanglicko-český a česko-anglický slovník dle vlastního výběru. SLABÁ, D., STRNADOVÁ, Z. Professional English II. Voznice, Leda: 1995.

Požadavky

Přednesení referátů na zadané téma, aktivní účast v diskuzi.Klasifikace v souladu s platným Studijním a zkušebním řádem OU (1. 9. 2015).

Garant

doc. RNDr. Vladimír Špunda, CSc.

Vyučující

Mgr. Lenka Hönigová, Ph.D.