Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (KFY / BAPRA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / BAPRA - Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Osvojuje si způsoby využití multimediální techniky a vhodného software pro prezentaci vědeckého projektu (struktura a zásady tvorby prezentace ve vztahu k řešenému projektu, zásady pro prezentaci výsledků ve formě tabulek, grafů, statistického zpracování dat).

Literatura

Další literatura podle pokynů vedoucího bakalářské práce. Další literatura studentem samostatně vyhledaná z EndNote. Další literatura studentem samostatně vyhledaná z licencovaných databází UK OU. Další literatura studentem samostatně vyhledaná z On-line katalogů knihoven. Šesták, Z. Jak psát a přednášet o vědě. Academia, Praha, 2000. ISBN 80-200-0755-5.

Požadavky

Průběžné plnění úkolů zadaných školitelem práce. Povinná účast na všech cvičeních. Veřejná ústní prezentace bakalářské práce (včetně uvedení naměřených a zpracovaných dat), odevzdání manuskriptu bakalářské práce školiteli. Klasifikace v souladu s platným Studijním a zkušebním řádem OU (1. 9. 2015).

Garant

Mgr. Irena Kurasová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Irena Kurasová, Ph.D.