Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Úvod do aplikačních programů (KIP / 1UVAP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIP / 1UVAP - Úvod do aplikačních programů, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

MS WORD1. téma: Prostředí aplikace WORD,2. téma: Nástroje pro úpravu textu3. téma: Revize, komentáře, sledování změn4. téma: Grafika, vkládání obrázků, diagramu, hypertextových odkazů5. téma: Práce s tabulkou6. téma:Styly7. téma:Šablony8. téma:Hromadná korespondenceMS EXCEL1. téma: Prostředí aplikace EXCEL, tvorba a úprava tabulky2. téma: Techniky upravování listů3. téma: Tvorba vzorců4. téma: Často používané tabulkové funkce5. téma: Tvorba grafů6. téma: Práce se seznamy7. téma: Integrace Excelu s ostatními aplikacemiMS PowerPoint1. téma: možnosti využití aplikace a tvorba jednotlivých snímků k prezentaci2. téma: složitější prezentace s animacemi

Literatura

Burianová, E.:. Úvod do aplikačních programů. Ostravská univerzita, 2003. Young, J., Halvorson, M.:. Mistrovství v MS Office 2003. Brož, M.:. Excel 2003. Magera, I.:. PowerPoint 2003. Brož, M.:. Word 2003.

Požadavky

Předmět nepožaduje absolvování žádného z předmětu z nabídky KIP, je úvodním předmětem studia v prvním ročníku zimního semestru.Během semestru student zpracovává 3 semestrální úkoly z probírané problematiky.