Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pokročilé techniky prez. a komunikace (KIP / 2PTPK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIP / 2PTPK - Pokročilé techniky prez. a komunikace, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Vektorová grafika - základní prvky, práce s objekty, vlastnosti objektů, efekty (Zoner Callisto, CorelDraw).- Grafické prvky v MS Office - kreslení, automatické tvary, obrázky.- E-mail a možnost zneužití.- Internetová komunikace.- Prezentace - typy prezentací, prezentační dovednosti.

Získané způsobilosti

vytvořit vlastní grafický návrhvyužít grafické nástroje vybraných aplikacícharakterizovat pravidla komunikaceshrnout nebezpečí komunikačních nástrojůrozšířit své prezentační dovednosti

Literatura

SEHNALOVÁ, V. Grafika a prezentace v Zoner Callisto. Ostravská univerzita v Ostravě, 2007. Sehnalová, V. Internetové komunikační nástroje a prezentační dovednosti. Ostravská univerzita v Ostravě, 2008. ĆULÍK, M. CorelDraw 11. Praha: Grada Publishing, a.s., 2003. YOUNG, J., HALVORSON, M. Mistrovství v MS Office 2003. Computer Press, 2004. ISBN 80-251-0222-X.Zoner Callisto 5, Uživatelská příručka. VYMĚTAL, J. Průvodce úspěšnou komunikací, efektivní komunikace v praxi. Grada Publishing, 2008. ISBN 978-80-247-2614-4.KRUPOVÁ J. Úvod do vektorové grafiky - práce ve vektorovém grafickém editoru Zoner Callisto.

Požadavky

Práce s vektorovou grafikou, pravidla komunikace, komunikační nástroje a prezentační dovednosti. Během semestru student vypracuje zadané úkoly z probírané látky.

Garant

Mgr. Vladimíra Sehnalová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Vladimíra Sehnalová, Ph.D.Mgr. Vladimíra Sehnalová, Ph.D.