Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglická konverzace v oblasti ICT 2 (KIP / AKIT2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIP / AKIT2 - Anglická konverzace v oblasti ICT 2, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tvorba systémů, zabezpečení systémů a dat, ICT a společnost, zdraví a bezpečnost v oblasti ICT, ?Gramatika: modální slovesa, vyjadřování zvyku v minulosti, used to x be used to, podmínkové věty1) Former IT studies2) Presentation of one university course3) Avoiding misuderstanding4) Linux operating system - conjunctions5,6)Relative cluses - giving opinions8) Homonyms, homophones9) British realia10) American realia11+12) Versions of English - accents and differences in English13) Revision

Literatura

Glendinning, E., McEwan, J:. Oxford English for Information technology. Oxford University Press 2002. CUSHING, S. Revise GCSE ICT. London, Letts Educational, 2005. Murphy, R. English Grammar in Use 3rd Edition, Cambridge University Press. SOARS, L. and J. New Headway Upper-Intermediate, new ed.. Cambridge, 2005.

Požadavky

Absolvování jednoho testu na závěr semestru s minimální 60% úspěšností. Dosažené body se vyhodnotí dle SZŘ OU. Aktivní účast v probíraných tématech ve formě přípravy témat, která student prezentuje ve výuce s následnou diskuzí. Minimální 80% účast na seminářích.

Garant

Mgr. Vladimír Bradáč, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Vladimír Bradáč, Ph.D.