Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagog. výzkum ve vzdělávání přír. věd (KIP / PVVPV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIP / PVVPV - Pedagog. výzkum ve vzdělávání přír. věd, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pedagogický výzkum a jeho etapy.Kvantitativně a kvalitativně orientovaný pedagogický výzkum.Proměnné výzkumu.Hypotézy.Metody kvantitativně a kvalitativně orientovaného pedagogického výzkumu.Statistické metody zpracování dat.Pedagogický experiment.

Literatura

Gavora, P. Úvod do pedagogického výzkumu. Brno: Paido, 2000. ISBN 80-85931-79-6.Hendl, J. Kvalitativní výzkum. Praha: Portál, 2012. ŠVAŘÍČEK, R. ŠEĎOVÁ, K. Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách. Praha : Portál, 2007. ISBN 978-80-7367-313-0.CHRÁSKA, M. Metody pedagogického výzkumu: základy kvantitativního výzkumu. Praha : Grada, 2007. ISBN 978-80-247-1369-4.

Požadavky

Pro udělení zápočtu je nutné zpracovat 2 seminární práce, které jsou zaměřené na praktické využití vhodných metod pedagogického výzkumu a statistické zpracování dat.

Garant

doc. RNDr. PaedDr. Hashim Habiballa, PhD., Ph.D.

Vyučující

Mgr. Rostislav Fojtík, Ph.D.doc. RNDr. PaedDr. Hashim Habiballa, PhD., Ph.D.Mgr. Rostislav Fojtík, Ph.D.doc. RNDr. PaedDr. Hashim Habiballa, PhD., Ph.D.