Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Tvorba videa a jeho počítačová úprava (KIP / TVIPU)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIP / TVIPU - Tvorba videa a jeho počítačová úprava, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Způsoby získávání multimediálních dat a jejich zpracování2. Video formáty a jejich vlastnosti pro konkrétní využití3. Videoefekty, přechody snímků, vytváření videa4. Střih videa, doplnění titulků5. Tvorba DVD - DVD menu6. Volně širitelné programy na úpravu videa7. Profesionální nástroje pro úpravu videa8. Klíčování - realizace filmového triku na vlastním videu9. Filmové triky v kombinaci se 3D grafikou10.Preprodukce, produkce, postprodukce11.Pokročilé digitální efekty12.Nahrání skupinového videa - práce s kamerou a stativem13.Závěrečný projekt

Literatura

David Bražina. Tvorba videa a jeho počítačová úprava, Ostravská univerzita, Ostrava 2014. Perkins Ch. After Effects, Computer Press, 2011. Juřica J. Video na počítači, Praha, Computer Press, 2002.

Požadavky

Student má základní dovednosti v oblasti obsluhy PC, orientuje se v obsluze operačního systému, dovede využívat základních kancelářských aplikací z hlediska jejich uživatelské obsluhy.

Garant

Ing. David Bražina, Ph.D.

Vyučující

Ing. David Bražina, Ph.D.