Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Využití int.a mob.ICT zař.ve výuce M a I (KIP / VIMIT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIP / VIMIT - Využití int.a mob.ICT zař.ve výuce M a I, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Interaktivní tabule - základní ovládání2. Interaktivní tabule - prezentační techniky3. Výukový software4. Výuka geometrie pomocí mobilních přenosných zařízení5. Rozvoj matematické gramotnosti žáků ZŠ a SŠ pomocí ICT prostředků6. Chytří pomocníci ve výuce matematiky7. Software ve výuce informatiky na ZŠ a SŠ8. Nástroje pro rozvoj kompetencí v oblasti programování9. Tablety ve výuce - základní ovládání10. Využití výukových aplikací pro mobilní zařízení11. Propojení tabletu a vizualizační techniky12. Tvorba vlastních materiálů studentů pro výuku přírodovědných předmětů13. Prezentace vlastních materiálů

Literatura

Smolka, Pavel. Práce s interaktivní tabulí. Ostravská univerzita, 2014. Sehnalová, Vladimíra. Výukový software 1. Ostravská univerzita v Ostravě, 2013. Burianová, E. Matematický a výukový software. Ostravská univerzita v Ostravě, 2005. Roubal, P. Informatika a výpočetní technika pro SŠ, ComputerPress, 2000.

Požadavky

Zápočet je průběžným hodnocením studia, hodnotí se aktivní účast na hodinách a zapojení do výuky.V rámci předmětu studenti vypracují semestrální práci ve formě obhajoby s využitím ICT ve výuce.Celkové hodnocení předmětu probíhá v souladu s čl. 31 a čl. 33 Studijního a zkušebního řádu OU.

Garant

RNDr. Martin Žáček, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Věra FerdiánováRNDr. Martin Žáček, Ph.D.